پژوهش ها نشان می دهند سلاحی وجود دارد که شما می توانید از آن برای افزایش فروش خود استفاده کنید. استراتژی فروشی که در هر مکان و برای هر صنعتی قابل استفاده است. خب؛ حتماً می پرسید این استراتژی چیست؟! بسیار ساده است: چهارچوب بندی استراتژیک قیمت هایتان.
چه در صنعت لوکس و گران قیمتی فعالیت داشته باشید و چه محصولات ارزانی مانند چیپس به فروش برسانید، با چهارچوب بندی درست قیمت هایتان می توانید روی مشتریان تاثیر بگذارید و نرخ فروش تان را افزایش دهید.
زمان را نسبت به قیمت ارجحیت دهید.
محصول تان هر قیمتی که داشته باشد، از هزار تومان گرفته تا ۱۰ میلیون تومان، شما باید تمرکزتان را روی زمان بگذارید، نه قیمت.
زمان می تواند معادل وعده استفاده بلندمدت یا چندین باره از محصول باشد. بر اساس پژوهشی که بوسیله مدرسه کسب و کار دانشگاه استنفورد صورت گرفته است، آنها از سه استند متفاوت برای تبلیغ لیموناد استفاده کردند. روی یکی از این استندها به زمان اشاره شده بود، روی دیگری به پول و روی استند سوم چیزی نوشته نشده بود. استندی که کلمه زمان روی آن نوشته بود، دو برابر بازدید کننده و به نسبت دو برابر فروش بیشتری داشت.
به مشتریان خود بگویید که در زمان خود صرفه جویی خواهند کرد.
با قیمت محصولات برندهای دیگر رقابت نکنید.
وارد جنگ بر سر قیمت نشوید. زمانی که به مشتری بگویید «قیمت های ما ۲۰ درصد کمتر از محصولات فلان برند است» یا «قیمت ما را با قیمت محصولات فلان برند مقایسه کنید»، مطمئن باشید که او را از دست خواهید داد چرا که مشتری روی مزیت های رقابتی تمرکز می کند، نه مزایای محصول شما.
معمولاً دو مشکل در زمینه قیمت رخ می دهد؛ «من می توانم محصول مشابهی را با قیمت بهتر، از رقیب تان بگیرم.» و «قیمت این محصول همه جا ارزان تر از اینجا است.» زمانی که این جملات را می شنوید، جهت مکالمه را به سوی مزایا و کیفیت محصول تان بکشانید. به کیفیت بهتر، ویژگی های جدیدتر و نوآورانه تر یا خدمات پس از فروش فوق العاده تان اشاره و قیمت بالاتر محصول تان را توجیه کنید.
نرخ بازگشت سرمایه محصول تان را بیان کنید.
تنها زمانی که باید در مورد قیمت محصول صحبت کنید، زمانی است که آن محصول نرخ بازگشت سرمایه بسیار بالایی را به مخاطب عرضه می کند. مشخص است که همه حاضرند در قبال دریافت محصول یا خدماتی که کیفیت بالایی دارد و خود محصول پس از مدتی هزینه خرید خودش را جبران می کند، پول بیشتری بپردازند.
بر اساس یک نظرسنجی، ۷۴ درصد مردم حاضرند پول بیشتری در قبال غذای سالم تر بپردازند.