اگر شما یک بازاریاب B2B هستید، نمایشگاه های مربوط به صنعت اغلب محل جلسه ایده آلی برای ارتباط با همتاهای صنعتی تان در یک مکان مرکزی هستند. بنابراین ترکیب نمایشگاه ها با برنامه های بازاریابی شما اغلب یک روش فوق العاده برای رسیدن به مشتریان هدف است.
روش های بسیاری برای معرفی کارتان به مردم با هزینه های مختلف در نمایشگاه ها وجود دارد. امروز شما را با ۵ مورد از این روش ها آشنا می کنم.
۱) حضور
حتماً در این رویدادها شرکت کنید. هزینه حضور عمدتاً گران نیست. شرکت کردن مزایای آموزشی بیشتری درباره ترندهای مهم صنعتی برای شما دارد و به شما یاد می دهد که چگونه رقیبان تان در چنین وقایعی برای خودشان بازاریابی می کنند.
۲) صحبت
بهترین کار این است که شما خود را به عنوان یک مسئول با یک عنوان خاص که با مخاطب نمایشگاه مرتبط است، معرفی کنید. برگزارکنندگان نمایشگاه ها همیشه به دنبال مبلغان خوب برای جای دادن در برنامه کاری خود هستند. چرا آن شخص شما نباشید؟
هرگز نمی توانید شرکت خود را به عنوان اولین عنوان معرفی کنید، چرا که برگزارکنندگان به راحتی به شما اجازه برجسته شدن و ترویج کارتان را نمی دهند. شما می توانید یک موضوع آموزشی به شرکت کننده ها ارائه دهید. به عنوان مثال شرکت کنندگان نمایشگاه ملی رستوران به یادگیری درباره داغ ترین ترندها در طراحی و مبلمان رستوران علاقه مند هستند. اگر می توانید یکی از مشتریان برند خودتان را پیدا کنید تا برای معرفی به برگزارکنندگان نمایشگاه با شما همکاری کند. به جای اینکه شما خودتان از موفقیت شرکت تان بگویید، مشتریان شما می توانند اینکار را انجام دهند.
۳) تبلیغات
چندین روش برای تبلیغ کسب و کار شما در این گونه رویدادها وجود دارد. معمولاً مجله نمایشگاه، کتاب راهنما، وب سایت یا فهرست ایمیل، محل های بیلبورد و… وجود دارد. اگر می توانید یک فضای تبلیغاتی خریداری کنید. شما می توانید در لابی هتل ها، ایستگاه های اتوبوس نزدیک نمایشگاه یا صفحه های نمایشگاه در شبکه های اجتماعی و… به صورت هدفمند تبلیغ کنید. البته در این زمینه با توجه به خلاقیت تان با بودجه های مختلف مواجه می شوید.
۴) داشتن غرفه
برپایی یک غرفه می تواند حدود ۲۰ میلیون تومان (کمتر و حتی خیلی بیشتر) هزینه داشته باشد و عمدتاً باید چند نفر را در غرفه بکار بگیرید. علاوه بر این، هزینه رفت و آمدهای شما و کارکنان تان هم هست. با این حال داشتن یک غرفه قابلیت دیده شدن خوبی در نمایشگاه دارد. البته به شرطی که غرفه تان در محل پُر تردد نمایشگاه باشد. بنابراین قبل از اجاره غرفه، نقشه نمایشگاه را مطالعه کنید.
توضیحات شرکت را روی CD آماده کنید و لوگوی خود را روی آنها چاپ کنید و در غرفه خود قرار دهید تا به صورت رایگان به بازدیدکنندگان خود بدهید. البته فراموش نکنید CDهای صرفاً معرفی شرکت مخاطب خاصی ندارد پس در CD فایل های آموزشی و جذاب خاصی قرار دهید.
۵) حامی مالی
اسپانسر یا حامی مالی برای نمایشگاه می تواند بسیار گران باشد. مانند پرداخت هزینه تمامی وعده های ناهار نمایشگاه برای آن روز در قبال اینکه نام تجاری در یک معرفی ۵ دقیقه ای در زمان ناهار دیده شود. طیف وسیعی از این گزینه ها با هزینه های مختلف بستگی به محدودیت تبلیغات و توان پرداخت شما در نمایشگاه ها برای اسپانسر شدن وجود دارد.