سرمایه گذاری کسب و کارها در اینترنت یکی از مهم ترین تصمیم ها برای هر کسب و کاری در روزگار امروز است. گفته می شود که یک حضور آنلاین قوی، فراتر از ساخت یک وب سایت و داشتن صفحه هایی در شبکه های اجتماعی است. مسیر این جاده طولانی است و اگر می خواهید کسب و کارتان را آنلاین کنید، ۷ اشتباه زیر را مرتکب نشوید.
۱) نداشتن وب سایت
حتی اگر کسب و کارتان آفلاین است، مانند یک سالن یا یک رستوران، داشتن یک وب سایت کارآمد می تواند پتانسیل عظیم کسب و کارتان را بالفعل کند و راه را برای روابط آفلاین قوی تر با مشتریان تان باز کند.
۲) داشتن یک وب سایت بد
علاوه بر داشتن یک وب سایت بصری جذاب، شما همچنین باید مطمئن شوید که پیامی که می خواهید به مشتریان منتقل کنید، برای آنها واضح باشد. تصاویر بصری قوی، محتوای با کیفیت و زمان های بارگذاری سریع تر به یک اندازه مهم هستند. اطلاعات تماس و آدرس شما باید به راحتی قابل مشاهده باشد تا مشتریان جدید به راحتی آن را ببینند.
۳) وب سایت برای موبایل، بهینه سازی نشده باشد.
طبق آمار سال ۲۰۱۷، تلفن های همراه ۴۹.۷۴ درصد بازدیدهای وب را در سراسر دنیا به خود اختصاص داده اند. علاوه بر این پیش بینی شده است که تعداد کاربران موبایل های هوشمند تا ۲۰۱۹ به ۲.۵ میلیارد نفر خواهد رسید. بدون شک می توان گفت که یک وب سایت کارآمد، حتماً باید برای کاربران تلفن همراه بهینه شده باشد.
۴) آگهی ها، مخصوص موبایل ساخته نمی شوند.
در نظر داشته باشید که رفتار و هدف جستجو میان کاربران دسکتاپ و موبایل، بسیار متفاوت است. دسکتاپ ها یا تبلت ها در زمینه های مشابه بکار می روند و کاربران موبایل به دنبال نتایج سریع هستند و احتمال بیشتری دارد که به Call to Action شما پاسخ دهند. نسخه تبلیغاتی شما باید بر اساس دسته بندی هر دستگاه تغییر کند. علاوه بر این، تبلیغات بهینه سازی شده برای موبایل، با افزایش میزان کلیک در دستگاه های همراه در مقایسه با تبلیغاتی که بهینه سازی نشده اند، بالاتر می رود. بنابراین اولویت موبایل را برای تبلیغات خود در گوگل تنظیم کنید.
۵) در دسترس نبودن
کسب و کار شما می تواند ۲۴ ساعته به اینترنت وصل باشد. اگر به مشتریان خود با راهنمایی ها، ترفندها و اطلاعات دقیق کمک کنید، روابط شما با آنها قوی تر خواهد شد. دسترسی مشتریان را با خود راحت کنید. مشتریان را مجبور نکنید که با شما تماس بگیرند یا برای پرداخت ها روش های متنوع در نظر بگیرید.
۶) حضور در همه جا
حضور آنلاین به معنی داشتن صفحه در تمام شبکه های اجتماعی نیست؛ چنین چیزی افراط است. وب سایت خود را مدیریت کنید و رسانه های دیگر را با توجه به سیستم کاربران و آنچه می خواهید انتقال دهید، انتخاب کنید. توجه داشته باشید که باید محتوای متنوعی را برای همه شبکه ها ایجاد کنید.
۷) دست کشیدن از تلاش
خواه یک وب سایت راکد یا یک صفحه فیسبوک، تحت نظارت قرار نگرفته باشد، نداشتن حضور آنلاین می تواند برای ظاهر شما مضر باشد. به عنوان مثال اگر یک مشتری بالقوه وارد صفحه فیسبوک یا توئیتر شما بشود که مدتی غیر فعال بوده است، فکر می کند شما دیگر در کارتان نیستید و به سمت رقیب شما می رود. تلاش نکردن شما، به معنی قطع ارتباط با دنبال کنندگان تان و از دست دادن صنعت و کارتان است.