مدیریت یک کسب و کار شامل ساخت یک تیم قوی و هدایت آن برای رسیدن به هدف بر اساس مدل تجاری است. طی آمار عمومی ۷۴ درصد استارت آپ ها سرانجام شکست خواهند خورد. پس چگونه یک کسب و کار جدید موفق و پیروز از میدان بیرون می آید؟
جواب در مطالعه چگونگی عملکرد کسب و کارها و استارت آپ ها در بازار است که دلایل موفقیت آنها را مشخص می کند. طی تحقیق صورت گرفته روی ۶۵۰ استارت آپ که بر بستر اینترنت فعالیت می کنند، نشان از آن دارد که عوامل مختلفی از جمله ایده پردازی های دقیق و همین طور مدیریت قوی به ثبات کسب و کار و موفقیت آنها منتهی می شود.
به عنوان مثال:
- بنیانگذار خود را متعهد به ارتباط مستقیم با تیم می داند و در جریان ریز برنامه ریزی ها و فرآیندهای کاری استارت آپ خود است.
- مدیر خود را موظف می داند تا با تعهد و تمرکز زیاد گروهش را برای رسیدن به هدف همراهی و هدایت کند.
- مدیر گروه این توانمندی را دارد که دیدگاه ها و شرایط گروه را با یکدیگر تطبیق دهد. البته این تطبیق به گونه ای نیست که به صورت مستمر ادامه داشته باشد. چرا که ماندن در این وضعیت خود می تواند به عنوان پاشنه آشیل به ضرر کسب و کار تمام شود.
- توسعه یافتن، با همراهی مشاوران و مربیان متخصص از دیگر ویژگی های یک کسب و کار موفق است.
- داشتن مهارت و دانش عمومی مدیریت از ویژگی های مدیر یک استارت آپ موفق است.
- متعهد بودن به زمان و زمان بندی درست از دیگر ویژگی هایی است که به موفقیت گروه برای دسترسی به اهداف شان کمک می کند.
- یکی دیگر از ویژگی های یک استارت آپ موفق جذب سرمایه گذاری در زمان مناسب و به مقدار کافی است. این مورد به میزان هوشیاری مدیر گروه وابسته است.
- مدیر یک استارت آپ موفق آماده یاد گرفتن و پذیرای نظر متفاوت از دیگران است و از شنیدن نظرهای مخالف پرهیز ندارد.
- داشتن دانش فنی و تجاری برای ساخت محصول نهایی و کاربردی مورد دیگری است که قطعاً به موفقیت استارت آپ کمک می کند.
ممکن است بعد از خواندن موارد شکست و موفقیت یک کسب و کار، به نظر آید که دلایل شکست و موفقیت یک استارت آپ به نحوی به هم مرتبط هستند. نباید فراموش کرد که با در نظر گرفتن یکی از موارد شکست یا موفقیت نمی توان به موفقیت رسید.